Zondagavond rond de klok van 8 uur werd er iemand totaal hysterisch hier in huis. Jep, c’est moi! Rond die klok van 8 uur hoorde ik namelijk dat ik voor de 2e keer mega-trotse tante ben geworden! Yes! Na een heel mooi en lief nichtje zijn we nu ook een heel stoer en knap neefje rijker! Naast dat ik inmiddels zelf moeder ben geniet ik namenlijk ook van al die andere kleine hummeltjes die geboren worden. Dus in deze blog worden mijn nieuwbakken neefje en mijn lieve nichtje even uitgelicht.

Bijna 2 jaar geleden zaten we ook in spanning. Er kwam een baby’tje, een neefje of nichtje, dat wisten we nog niet maar dat maakte ook niet uit. Na lang, lang wachten, was je daar. Mara..Je was een van de mooiste meisjes die ik ook had gezien. Je had een prachtig koppie donker haar en lag heerlijk te soezen in de armen van je moeder. Wauw.. wat een prachtig minimensje was je zeg.. En nu, bijna 2 jaar later ben je een heerlijke peuter op avontuur! Volgens mij moet iedereen die naar jou kijkt glimlachen, want je bent zo leuk! Ook voor Nore ben je zo lief… ‘Noor’ zoals je ze  liefkozend noemt  krijgt regelmatig een kusje of knuffel van je. Als Nore d’r speen laat vallen stop jij hem weer in haar mondje.Wist  je dat ik heel van je hou? Nu we sinds deze week weer een nieuwe wereldbewoner hebben word de familie langzaamaan groter, maar ik zeg ‘kom maar door met die baby’s’… Want wat ben ik ook blij met jou lief neefje. Zo klein, zacht en rimpelig ben je nog. En je ruikt zo lekker!  Ook jij bent voorzien van een heerlijke laag haar op je hoofdje en je naam…. ik kan niet anders zeggen dan prachtig.. want als wij een jongen hadden gekregen had hij ook Finn geheten. O lieffie, ik vind je om op te eten, zo leuk!

12528554-origpic-3b8466

Noem mij maar week maar ik smelt van die kleintjes. Ik gooi het voorlopig lekker op mijn ontzwangering met al dat geklets( mag nog 4 maanden he, haha ) maar ik ben gek op die 2!

Ps. Mara en Finn.. ( hier moeten je ouders maar even overheen lezen) ik beloof plechtig jullie te verwennen tot op het bot, als jullie komen logeren mag je standaard later naar bed en mag je zelf je zak chips uitkiezen. We maken de Efteling en Monkeytown vast en zeker nog wel eens onveilig en daar hebben ze ook heus wel lekker ijsjes! Als jullie willen dansen mag de radio harder en op Ome René mag je maximaal paardje rijden!

Ik hou van jullie, kus!