Een aantal weken geleden zette ik de oproep voor een ‘ask me anything’ online. Waar ik nog dacht dat het best een flop kon worden ( want serieus, wat zou je van me willen weten..?) kreeg ik best nog wat vragen in mijn postvak. Ik heb er 10 beantwoord, vond ik wel even genoeg! Bij deze dus zoals beloofd..

 1. Wie wat en waar ben je over 10 jaar? Gelukkig kan ik niet in de toekomst kijken maar als ik het voor het zeggen heb? Dan in ieder geval in een ander huis. Ik hoop dat ik dan iets meer kan doen met de horeca opleiding maar niet perse ‘groot denkend’ . Een klein bedrijfje van uit huis gerund lijkt me wel wat. Tevens hoop ik ook nog gewoon in de sector werkzaam te zijn waar ik nu werk, daar ligt mijn hart. Ik ben nog steeds heel gelukkig met René en Nore en wellicht nog zo’n klein druppie, wie zal het zeggen!
 2. Wat is het engste wat je ooit hebt gedaan? Ik heb vre-se-lij-ke hoogtevrees. Flink balen want hierdoor zijn er een aantal dingen die ik niet doe ( wintersport..die liften…) 3 jaar geleden zijn we naar Mexico geweest. Daar konden een Maya tempel beklimmen. Een once-in-your-lifetime momentje zeg maar. Terwijl ik aan de klim begon ( nee geen trappetje, maar grote ongelijke blokken) voelde ik mijn knieën beven. Ik heb mezelf heel veel moed in moeten praten om toch nog wat stappen verder te doen en ging toen echt over een grens heen. Daarna werd ik misselijk van de hoogte en ben heel langzaam weer naar beneden gegaan.
  DSC03983

  Deze Maya tempel in Cobá is 42 meter hoog.. ik kwam tot een metertje of 5, 6…

  DSC03994

 3. Wat is je favoriete seizoen? Ik heb graag een mix van de lente en de zomer. Ik vind het heerlijk om wakker te worden als het al licht is, krijg er veel meer energie van. Een heerlijk lentebriesje met een mooi zonnetje en mijn dag kan niet meer stuk. Maar ook een lange zomeravond vind ik genieten. Wijntje erbij, goede gesprekken..
 4. Ben je ergens bang voor? Niet echt. Ik ben niet zo bang aangelegd en kan dingen prima relativeren. Wel mijd ik trillers, van die films weet je wel… op de een of andere manier ga ik daar heel naar van dromen!
 5. Je favoriete stad? Ik ben een paar weken voordat ik ging trouwen samen met mijn vader een paar dagen naar Barcelona geweest. Wat een prachtige stad is dat zeg. Ik vond het een heerlijke relaxte sfeer, we hebben mooie dingen gezien en heerlijk gegeten! Een absolute aanrader waar ik graag nog eens naar terug wil!
 6. Slijt je verdriet om het overlijden van je moeder een beetje naarmate de jaren verstrijken of is het iets wat nooit meer weg zal gaan, denk je? Ik denk niet perse dat het slijt, het is meer een route van ups en downs. De ene periode gaat beter als de andere en ondanks dat we inmiddels wat jaren verder zijn mis ik haar nog evenveel als in het begin.
 7. Is het moederschap wat je ervan verwacht had? Lekker cliché maar het is veel meer als dat ik had verwacht. Het is vermoeiend, prachtig, gelukmakend, druk, bijzonder en kwetsbaar tegelijk. Toen ik zwanger was kon ik me niet realiseren wat het inhield en het is nog zoveel mooier als dat ik dacht dat het was.
 8. Wat is je favoriete eten? Ik vind pasta erg lekker maar een salade met bijvoorbeeld gerookte kip, zalm of biefstuk vind ik ook heerlijk. En tapas…van alles wat.. Tja, noem me maar gewoon een bourgondiër..
 9. Heb je vakantieplannen voor dit jaar? Jazeker, in de zomer gaan we voor 2 weken naar Ouddorp. Mijn vader heeft daar een heerlijk huis dus daar gaan we vakantie vieren. Vorig jaar hebben we de Dominicaanse Republiek aangedaan en omdat we nu net 2 autos hebben gekocht en verhuisplannen hebben gaan we van de zomer niet ver weg. Ik vind het overigens heerlijk om gewoon een keer in eigen land te blijven hoor! Zeker met Nore. En wie weet gaan we nog een weekend naar een mooie stad of iets, ook altijd goed!
 10. Wat vind je mooie eigenschappen van jezelf? Ha, dit vind ik van die vragen..tja.Wat vind ik mooie eigenschappen? Ik ben een zorgzaam persoon. Ik kan mezelf wel aardig op de achtergrond zetten om het goede te doen voor een ander. Volgens mij kan ik ook wel aardig luisteren en weet mensen om hun gemak te stellen…zoiets?

 

Zo, dat zit erop! Mochten er nog meer prangende vragen komen, stel ze gerust.. wie weet zat ik er ooit weer een online!