De kraamweek vond ik een bijzondere tijd. Alles is nieuw, wennen en zelf ben je eigenlijk nog niet helemaal ‘geaard’. Ik had me van tevoren al voorgenomen om een hoop foto’s te maken, mooi om zelf terug te kijken en leuk voor Nore later. Dit zijn mijn favorieten van de kraamweek..

Kijk en geniet mee…

215

Ik vind dat deze foto zoveel emoties laten zien. Mijn vader die puur liefde uitstraalt naar Nore. Nore die daar heerlijk tevreden ligt, nog geen dag oud. Vertrouwen en tevredenheid. Ik vind het een heel bijzonder idee dat ik ooit ook zo heb gelegen bij mijn vader.

40

Zijn dochter. Haar vader.  Mijn liefdes.

273

De eerste keer dat ik Nore in bad deed. Ik voelde me na de geboorte van Nore al snel opknappen. ( Ik hoefde niet meer te waggelen vanwege m’n bekken en was van die rottige voorweeën etc af) Ik vond het heerlijk om mijn kleine meisje zelf te kunnen badderen. Maar wat een aanslag op je lijf is dat nog ..ik was kapot van die 20 minuten staan, haha!

326

De eerste paar keer vond Nore het maar niets, de tummy/bad. Maar van lieverlee zag je haar gaan ontspannen. Ik vind het een prachtige foto.. 2 mannenhanden waar dat kleine koppie op rust. Helemaal relaxed…

20150929_104720

Voor het eerst naar buiten! We zijn met zijn 3en een stukje wezen wandelen. Ik vond het heerlijk om de buitenlucht op te snuiven, Nore hadden we goed ingepakt en daar liepen we dan..hele trotse ouders!