Dat er er een verschil zit in mijn leven met Nore en zonder Nore lijkt me duidelijk. Maar waar dat het hem precies in zit en wat het wel of misschien niet heeft veranderd lees je hier.

Mijn relatie met René: Nee, ik denk niet perse dat mijn relatie met hem is veranderd. Van te voren hebben we het hier vaak over gehad. Buiten het feit om dat we samen de ouders van Nore zijn, zijn we ook elkaars geliefden en we vonden dat dit wel evenwichtig moest blijven. We maken tijd voor elkaar vrij en plannen zo nu en dan een avondje samen in. Een poosje terug bijvoorbeeld hebben mijn schoonouders een nachtje op Nore gepast en heb ik René mee uit eten genomen. Hij wist hier niets van en ik vind het belangrijk dat je juist dit soort dingen blijft doen. Ook René kan een echte gentleman zijn. We gingen 2 weken terug een weekendje naar Ouddorp en toen lag er een kado’tje op mijn kussen, een heerlijk parfum.

Mijn werk: Ook mijn werk is niet echt veranderd. Ik werk nog steeds evenveel uur. Wel is de prioriteit van mijn werk wat veranderd. Waar ik voorheen echt wel eens mijn werk mee naar huis nam gebeurd dit nu bijna nooit meer. Thuis zijn René en Nore mijn prioriteit en op mijn werk is mijn werk dit, punt! ( Oké, soms iets makkelijker gezegd als gedaan..)

Mijn lijf: Hahahahaha.. ehm..ja hier is best wel het e.e.a. in veranderd. Oke, het valt best wel mee maar ik zit nog in mijn onzekere periode en die probeer ik keihard weg te lachen. Waar ik mijn zwangerschapskilo’s misschien wel kwijt ben kan ik niet zeggen dat ik perse tevreden ben over mijn lijf.. Maar hé.. het komt vast wel goed..  Vast wel..ooit! Hahahah ( zie je, daar ga ik weer…weglachen die handel!)

Mijn huis: Ja, nou en of dat veranderd is. Nore heeft een eigen kamertje en voorheen was dat ehm… geen idee? Een rommelhok? Of stond het gewoon leeg.. (denkt heel hard na maar heeft geen idee) Daarnaast staat er in de kamer een box, wipstoel, maxicosi ( in een hoekje) en liggen er in mijn besteklade lepeltjes en in de kastjes tupperware doosjes, flesjes, flesvoeding,bambix en  dat soort spul. Ook mijn wasmachine kent inmiddels het begrip overuren draaien!

Plannen: Of we plannen hadden die nu niet meer doorgaan, of juist wel? Allereerst staat ons huis natuurlijk te koop. En hoewel we echt een fijn huis hebben waar we heel wat klusuren in hebben zitten willen we graag naar wat meer nieuwbouw. Dus dat is denk ik voor nu ons grootste plan! Verder hebben we hiervoor best wel wat mooie reizen gemaakt die je met (klein) kind toch iets minder makkelijk doet. We hebben Mexico gehad, Lapland, de Dominicaanse Republiek..Afrika staat nog steeds op onze to-do-list en ook Amerika lijkt ons erg gaaf. Ooit komt er weer een tijd dat dit wel makkelijker kan. Voor nu vind ik het bijvoorbeeld heerlijk dat we deze zomer 2 weken in huisje van mijn vader in Ouddorp kunnen vertoeven. Vlakbij het strand, alles in huis aanwezig en een prachtige locatie!

20150417_105649

Dominicaanse Republiek 2015

P2220408.JPG

Lapland 2012

Je sociale contacten: Ja, dat veranderd. En hoewel ik van te voren dacht Nore gewoon overal mee naar toe te slepen is dat met een baby die ’s nachts niet goed slaapt bijna onmogelijk. Voor Nore is een ritme erg belangrijk zodat ze weet wanneer ze moet slapen en eten, juist omdat ze met deze 2 dingen nog zo aan het klieren is. Maar dat betekend nog niet dat ik mijn vrienden niet meer zie. Er komen nu veel vrienden bij ons over de vloer en soms moet ik met vriendinnen even 2 weken verder een gezellige avond plannen maar hé, als je dat vaak genoeg doet zie je ze nog genoeg. Ik vind ook dat als je vriendschappen goed zitten je elkaar niet wekelijks hoeft te zien, je weet dat het goed zit en dat je er voor ze bent en andersom, als dat nodig is.

Zoekfuncties op internet: Haha, waar ik voorheen regelmatig Zalando en de H&M een bezoekje bracht is dit nu een beetje veranderd in het lezen van mamablogs, het shoppen van leuke babykleding en ik lees zo nu en dan iets over de ontwikkeling qua aantal maanden…blablabla.. Het klinkt wel erg moederig he? Ik raadpleeg Zalando wel even voor hulp voor het echt fout dreigt te gaan!

Wat er verder nog veranderd is? Onder andere onze nieuwe auto, waar ik eerder al een stukje over schreef. Verder wandelen we behoorlijke stukken en vinden we het heerlijk om soms even naar Ouddorp te gaan. Ons leven is best druk en volgepland en juist in zo’n weekend kunnen we even helemaal opladen en tijd voor elkaar vrij maken. Heel fijn!

Dat was hem! Vond je het interessant, laat gerust wat achter.

Liefs!