Nummer 26

A mother is she who can take the place of all others, but whose place no one else can take.

Let’s get personal…

I-love-Action-Tag-GoodGirlsCompany-Action

Op de leuke blog van Mama met passie zag ik deze tag. Ik heb hem ingevuld zodat jullie mij wat beter leren kennen. ( of gewoon te lezen om je verrekte nieuwsgierig bent natuurlijk, haha)  Veel leesplezier.

Wat hoor je op het moment van schrijven?
De tv staat aan ( SRAY Easy listening). Ik heb bijna altijd muziek aan en het ligt een beetje aan mijn mood wat ik luister. Ondertussen bromt de vaatwasser trouwens ook.

Heb je ergens trek in op dit moment?
Er staat een droge witte wijn op de tafel en nog wat plakjes komkommer in een schaaltje. Ik knaag graag op iets waar een beetje bite in zit.

Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?
Ehm.. als ik echt zou moeten kiezen dan 10. Ik kan me niet voorstellen nu ik Nore heb dat ik geen kinderen zou hebben maar 10 is wel een beetje teveel van het goede hoor, haha.

Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteedt?
Niet perse teveel. Ik denk dat ik het prima binnen de perken weet te houden. Als ik opsta en mijn lenzen in mijn ogen prop is het natuurlijk wel net zo makkelijk om even een gezichtscreme aan te brengen, eyeliner en mascara op te doen. Ik douche iedere dag minimaal 1x en smeer me graag in met een lekkere lotion. Als mijn haar niet gestyled is zit het behoorlijk in de prak ( lees krullen..) dus hier besteed ik wel graag wat tijd aan.. En ik ben ook niet zo’n joggingspak-mens.. Maar, het lijkt me niet perse teveel aandacht besteden? Ach, oordeel zelf maar, haha.

Wat doe jij altijd als je nerveus bent?
Ik ga met mijn ringen spelen.  Aan beide handen draag ik ringen en deze draai ik dan steeds rond. En volgens mij bijt ik ook op de binnenkant van mijn wang..heel irritant! 

Heb je op dit moment een reden om te lachen?
Die zou je altijd moeten hebben toch? Ik heb nu geen specifieke reden maar we hebben vandaag een heerlijke dag gehad. Lekker gewandelen en genoten van mijn gezinnetje.

Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben?
Tja.. Ik wil niet te lang bij deze vraag stil staan. Het leven loopt zoals het loopt. Sommige dingen had ik graag anders gezien. Ieder mens zal zijn portie verdriet krijgen, daarvan ben ik overtuig maar gelukkig krijgen we ook onze mooie en gelukkige momenten en daar geniet ik op dit moment heel erg van.

Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst?
Zonder het verleden ben ik niet wie ik nu ben, dat stuk draag ik altijd mee. Maar ik vind het wel belangrijk om door te gaan en niet over een jaar of 20 terug te kijken en gewild hebben dat ik meer had genoten van het leven. Mijn leven is op dit moment heel mooie maar ik blijf ook wel dromen over bepaalde toekomstdromen en doelen die ik wil behalen, maar hé.. je moet jezelf doelen stellen  toch?!

Wat heb je voor het laatst gedronken?
At the moment, een droge witte wijn dus.

Zien mensen jou als optimist of pessimist?
Ik hoop als een optimist haha!

Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten?
Wat niet? Haha, nee zonder gekheid..kaas! Alles behalve komijnenkaas. Jonge kaas, brandnetelkaas, pestokaas, oude kaas, brie… Mmmmm.

Wat doe je morgen?
Mijn vrije dag. Die ga ik heerlijk met Nore doorbrengen. Er staat me nog een flinke stapel was aan te kijken, ik ga boodschappen doen en ik wilde de ramen gaan zemen. En als het droog is een flinke wandeling maken!

Wanneer is de laatste keer dat je echt gebroken was?
De laatste keer dat ik echt heel hard heb gehuild was toen ik moest stoppen met de bv. But, blame it on the hormones.. het was 6 weken na mijn bevalling. Ik kan ontroerd raken door momenten en na een week zonder slaap omdat mevrouw de Ruijter jr. feestjes bouwt is niet tof maar dan ben je niet gebroken vind ik

Waar denk je op dit moment aan?
Ik zat me te bedenken dat de badkamer een flinke schoonmaakbeurt geven ook wel weer eens lekker is.. ( Probeert nu heel hard aan iets anders te denken..)

Sta jij altijd klaar voor je vrienden?
Ik hoop het wel. Ik hoop ook dat ze weten dat ik er voor ze ben, no matter what.

Wie is de laatste persoon die jou heeft zien huilen?
Ehm..het hele gezin..haha! Afgelopen vrijdag is mijn vader getrouwd en waar ik de hele dag netjes mijn brok in de keel wist door te slikken lukte dat bij de speeches niet..

Is er iemand die jou volledig begrijpt?
Ja, en hoewel vast niet iedereen alles begrijpt van me zijn er ook een hoop mensen die wel ‘stukjes’ van me begrijpen. Mij volledig begrijpen is nog een hele opgave denk ik zo..  😉

Heeft iemand jou wel eens verteld dat die persoon jou voor geen goud kwijt wil?
Ja, uiteraard René natuurlijk. Maar mijn familie en vrienden maken me dat ook vaak duidelijk en dat geld andersom natuurlijk ook.

Vertel jij je ouders alles?
Ja, ik denk wel dat ik mijn vader alles vertel. Juist omdat hij ouder is weet hij soms dingen beter te relativeren of heeft ergens meer verstand van.

Hoeveel uur slaap krijg je gemiddeld per nacht?
De laatste tijd gaat weer goed ( afkloppen!) dus ik denk gemiddeld een uur of 5, 5.5 waarin Nore nog wel komt ’s nachts maar wel weer snel(ler) slaapt.

Ben jij makkelijk om mee om te gaan?
Ik denk het wel. Volgens mij kan ik mensen snel op hun gemak stellen.

Welk soort bed heb jij?
Een electrische boxspring.

Met wie heb je als laatste in de auto gezeten, op je familie na?
Ik ben vorige week wezen lunchen met een vriendin, dus met haar!

Wat is de laatste film die je in de bioscoop hebt gezien, en met wie heb je die film gezien?
Volgens mij ‘The fast and the Furious’ samen met René. In Pathe schouwburgplein, in een hele steile zaal…en we zaten bijna bovenin.. Dat was niet zo’n lekker combi met mijn hoogtevrees) Dat is dus serieus al een jaar geleden.. Dat word maar weer eens een avondje bios plannen!

Ben je een keer gekwetst door iemand waarvan je nooit verwacht had dat die je zou kwetsen?
Ja. Meerdere keren. En soms moet je nadat je een aantal keer gekwetst bent, het achter je laten en doorgaan. Geen energie en moeite stoppen in dingen die niet gaan werken. Soms duurt het even voordat je op dat punt bent aangekomen maar uiteindelijk is het wel beter voor jezelf.

Heb je de afgelopen week kleding gekocht?
Ja, een jasje en schoenen voor de bruiloft.

Is er iemand die jij graag zou willen zien op dit moment?
Niet specifiek iemand maar ik vind het wel altijd heerlijk om bij te kletsen met vriendinnen.

Houd je van suikerspinnen?
Ik vind het niet vies maar je maakt me er ook niet blij mee. Wat een vraag trouwens..

Ben je ooit tegen iemand aan in slaap gevallen?
Toen ik heel klein was vast wel maar ik denk niet dat iemand me heel snel slapend betrapt, laat staan dat ik tegen iemand aan in slaap val.

Met wie was je gisteravond?
Met René en Nore.

Heb je plannen voor dit weekend?
Dat weekend is dus over een 2.5 uur over. Dus concrete plannen behalve straks Nore een flesje geven en mijn bed op zoeken heb ik niet meer.

Wat is je stemming op dit moment?
Ik ben wel vrolijk maar begin langzaamaan ook een beetje in te kakken. Nog even weachten op Nore dr flesje, zo rond 23:30/00:00 en dan gaan de luikjes dicht.

Zo, dat was hem!

Liefs, Anne

 

« »

© 2019 Nummer 26. Thema door Anders Norén.