Ik ben een aardige doe-het-zelf-er. Ik ga liever 3 keer onder uit als dat ik 1 keer teveel hulp vraag en mijn eerste woorden waren ‘zelf doen’ denk ik. Ik heb 2 broers boven mij waar ik het soms best een beetje van te verduren kreeg.

DSCN4384

3 kleine kleutertjes…

Mijn paardenstaart was vaak het doelwit en ik heb menig kippenpootje moeten doorstaan (Mark!) Bij de tune van GTST werd er flink gezucht en er werd hard gelachen als ik weer beneden kwam in een nieuwe outfit. En dat terwijl mijn gevoel voor mode een 2e natuur was ( flater na flater..)

Ook René kan er wat van. Als ik een heel verhaal vertel blijft het daarna vaak stil. Als ik dan vraag of hij het wel hoort zegt meneer doodleuk ‘ja ik hoorde je wel hoor’. Dus…Buiten dit om heb ik een hoop te danken aan de mannen in mijn leven. Mijn vader ( ooit de sterkste man van de camping.. ja echt waar!) heeft misschien wel de belangrijkste rol. Want naast de zorg voor mijn zusje Marieke  zijn wij nooit iets tekort gekomen.  Toen zijn grote liefde, mijn moeder overleed ( zie mijn blog 18 december ) bleef mijn vader over met 4 kinderen. Ondanks zijn grote verdriet zijn wij ook toen niets tekort gekomen. Hij was er als we hem nodig hadden en zorgde dat ons thuis een thuis bleef. Ik weet dat als hij dit leest hij het te veel eer vind maar hij verdiend een GROOT moment van aandacht hier. Want doe het hem eens na.. Hij was er als ik verdrietig was, hielp me met opdrachten voor school/stage en stond met een borreltje klaar als ik ongesteld was ( topvader!). Mijn vader werkt niet alleen hard in zijn zaak maar heeft ook hart voor de zaak! Buiten zijn baan om heeft mijn vader tal van andere functies. Hij is een vriend voor zijn vrienden, een vader voor zijn zoons en dochters en kan prima door als kok, bloemist, interieurontwerper en muzikant. En hoe fijn is het dat hij dit mag delen met zijn liefde Magda. Samen dingen doen, erop uit gaan, je verdriet kunnen delen maar ook weer samen kunnen lachen. Samen. Naast mijn vader heb ik zoals eerder genoemd ook 2 broers. En natuurlijk zeg je als je ‘zusje van’ niet zo vaak dat je wel degelijk om ze geeft en van ze houdt maar hé dat doe ik echt wel hoor! Mijn oudste broer, die sinds de geboorte van zijn dochter Mara misschien wel een tikkie zachter is geworden en Mark,die ook al zo’n softie is geworden na de geboorte van Finn ,haha. Nee hoor, mijn neefje en nichtje hebben geluk met zulke vader die als het nodig is ze altijd zal beschermen. Zij het met pannen als helmen en een speelgoedgeweer.. Ja, ik heb 2 topbroers!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lapland 2011

En dan natuurlijk René. 21 juni 2013 zijn we getrouwd maar ons avontuur begon al wat eerder. In de zomer van 2007 liepen we al een beetje om elkaar heen te drentelen en vanaf 7 oktober dat jaar zijn we een setje. Hij heeft ruim een jaar mijn moeder mee mogen maken, toen overleed ze. Wat ben ik blij dat hij haar nog heeft mogen leren kennen, dat hij de hele ziekenhuisproces heeft meegemaakt. Ik heb nog nooit iemand meegemaakt met zoveel geduld. Spontaan een bloemetje, een lekkere parfum, kado’tje van de juwelier… Jep, that’s my man! En buiten dat om is hij ook nog eens de liefste vader die Nore zich kan wensen.

20130521_96202

21 juni 2013

Ik heb het getroffen met de mannen in mijn leven. Dat vond ik wel even een ode waard.

Mannen, in jullie taal… jullie zijn de stoerste, sterkste en geweldigste mannen ever.

In mijn taal.. ik hou van jullie!

Liefs, Anne