Wat Nore precies denkt weet ik natuurlijk niet maar als ik goed naar haar bekkie kijk heb ik soms een vermoeden wat er in haar omgaat. Bij deze dus een kijkje in de gedachten  van Nore over het wakker-worden-moment…

20160104_085746.jpg

Aah top, het is nog donker dus m’n moeder slaapt vast nog. Nee, ik ga niet gelijk huilen maar eerst eens kijken of ik haar ook kan wekken door te kletsen. Zou ze me al horen? Ik hoor haar nog niet.. Oke, iets harder dan.. Ik gooi mijn speen ook even op de grond. 1..2.. ja gelukt, onder de kast..lachen joh moet ze bukken straks! Waar blijft ze nou.. Bij 3 ga ik gillen hoor..3! Ja, ik hoor gekreun super! Stapt ze nou uit bed? Ik ga echt niet langer wachten hoor, ik heb mega zin in mn fles. Ha, die laatste uithaal heeft gewerkt m’n kamerdeur gaat open. Joehoeee mam, ik ben wakker hoor! Jee, wat ziet ze er altijd uit zeg ’s ochtends.. Ja, hallo pak me dan vast! Niet eerst de gordijnen open doen en een luier klaarleggen, ik wacht al 5 minuten op je hoor! Hè hè, ze heeft me vast! Mam, laat me los..niet knuffelen en kusjes geven ik wil de fles, nu! Oh oke, een luier..nou vooruit dan maar wel opschieten hoor. Ja, gezellig we gaan naar het grote bed dat betekend flesjestijd! Schiet op! Eindelijk de fles. Wat zit ze nou op haar telefoon te kijken? Hallo mam, hier ben ik hoor! Is ze doof? Ik prik wel even in haar ogen, dat werkt meestal wel. Aah top, ze ziet me weer! Waarom zegt ze nou weer dat ik niet mag lachen? Dan loopt de melk uit mijn mond? Ik mag ook niks. Zo, die is binnen nu wil ik een flinke boer laten! Mam, klop is op mn rug! Oh lekker, ja en een beetje wrijven..iets naar links..aaah heerlijk zeg! Hé, waarom stopt ze nu. Zit ze weer hoor, op die telefoon van dr! Wacht maar, ik leer het haar wel af. Even slikken, opboeren en hatseflats…zo over haar telefoon heen, haha! Gelukt, ze heeft weer aandacht voor me! Mijn moeder heeft echt leuke kunstjes. Als ik aan haar haren trek gaat ze gillen en als ik in haar ogen prik draait ze zich om. Soms stop ik mijn vingers heel diep in haar neus.. dan roept ze auauauau! Oh, even met mijn handen in je mond mam, kijk hoe flexibel die lippen zijn..veel beter als mijn V-tech draaimolen of mijn babygym. Klets, zo nog even een klap op haar wang en dan gaat ze me aankleden! Top geregeld. Nee,ik wil niet liggen op de commode, laat me zitten! Pff ik ben toch geen baby meer..

Het volgende onderdeel duurt ook weer een half uur. Ze staat dan een tijdje voor de kast en trekt er van alles uit maar ze hangt ook weer van alles terug. Pff moeimaker! Ik gooi ondertussen even alles wat er op de commode ligt op de grond, dan schiet ze vaak wat meer op! Ja hoor gelukt, was dat nou zo moeilijk? Ik zal gelijk eens testen of ze goed wakker is, op mn buik, op mn rug, op mn kont en dat herhaal ik dan een keer of 6. Zo heb je me eindelijk aangekleed? Neeheee, niet m’n haren kammen! Geef die borstel maar hier, zo even in mijn mond. Waarom mag dat niet? Ik mag echt niks! Jee billendoekjes, een voor een eruit trekken en op de grond gooien! Mag dat ook al niet..Ma-ham, schiet op ik wil een boterham! Ja hoor, ze is klaar! Ja springen op de commode whoeii! Oh oh.. volgens mij… Getsie.. Sorry mam, dat ging echt per ongeluk! Waarom zucht ze nou? Ze had toch een kast vol kleertjes…Tja m’n fles was gewoon nog niet zo geaard..Schiet o-op. Zijn alle moeders zo traag?