Deel 2 van de gedachtenspinsels van Nore. Dit keer over haar badmoment…

 

Hoor ik dat goed? Yes! Volgens mij heeft mijn moeder zojuist het bad aangezet! Top, dat betekend dat ik me weer helemaal kan uitleven! Mam? Mam! Ma-ham, schiet op! Ja, het werkt daar is ze! Terwijl ik op de commode zit kleed ze me uit, heerlijk die luier uit! Ze zeept me in en ik plas nog even mezelf en de commode onder. Oeps, volgens mij vond ze dat niet leuk.. Ah, geeft toch niet..ik moest toch al in bad. Wat zeurt ze nou over dat ze al zoveel was had? He, joehoee bij de les blijven he, ik ging in bad weet je nog! Ze pakt me eindelijk op! Ja springen in bad, mam hou me vast hoor dan stamp ik vast in het water! Hoezo ik ben zwaar aan het worden? Nee, jij bent gewoon slap! Hou me nou vast, nee ik wil niet op m’n kont zitten…Oh, ja dat is best lekker eigenlijk kan ik lekker spetteren! Gezellig mijn badeendjes zwemmen ook mee en m’n badboekjes liggen ook in.. Wat doe je? Kan je die shampoo niet verwarmen van tevoren? Hallo, ik heb hier echt geen tijd voor hoor! Spletsjj, ja hoor gelukt..ik lig op mn buik, moet ze nog meer bukken om mijn haar in te soppen, haha! Ja je moet het ze een beetje moeilijk maken toch? Mam, laat mijn haar los! Nee het hoeft niet uitgespoeld te worden want dan krijg ik water in mijn gez..Mam! Ik zag haar wel lachen, kuch kuch, heel mijn gezicht nat! Pff.. Waarom zet ze me nou weer rechtop, ik lag net zo lekker! Nee ik kan zelf zwemmen! Ze denkt echt dat ik nog een baby ben he..

Eindelijk ze gaat zichzelf opmaken in de spiegel, dat werd tijd. Niet dat het zin heeft overigens want ik veeg met mijn natte handjes straks lekker over haar gezicht..krijgt ze van die mooie zwarte strepen op haar wangen. Zit ze me nou in de gaten te houden via de spiegel? Pff, ik kan echt wel zelf zwemmen hoor! Nee..neeee..neeeee! Daar komt ze aan met die handdoek. Oke net doen alsof ik het niet zie, en blij gaan spetteren want dat vind ze leuk! Dikke kans dat ik dan nog iets langer in het water mag bl…Mam! Aah dat is superkoud. Ik kruip gewoon in haar shirt..ja en dan die handdoek op m’n rug en dan wrijven mam! Ja lekker…! Kots! Sorry mam, maar als je zo hard wrijft spuug ik in mijn fles uit.. Ik heb toch netjes in je shirt gemikt? Ligt het tenminste niet op de grond!  Zo ik zit weer op de commode..ha billendoekjes! Het blijft leuk om die er een voor een uit te trekken! Ze vallen ook zo mooi naar beneden! Hoezo dat mag niet? Ik mag echt niks! Smeer maar lekker goed in mam, geef die tube eens hier! Jawel! Ach, ik trek gewoon net zo lang tot..huh..heel mijn buik zit eronder. Waarom is mijn moeder nou boos? Dure lotion? Zonde? Nou, ze heeft me toch weer schoon gekregen. Waarom duurt het altijd zo lang… Mijn moeder is echt zo traag. Nee, ik wil geen lange romper aan! Ha, ze heeft de billendoekjes weer te dichtbij gezet,  ze leert het nooit..flop, flop..alle doekjes eruit!