Voordat Nore er was klikte ik al best een hoop in het rond, want ik vond het mooi om dingen te blijven herinneren en hoe kan dit nu beter als met beeldmateriaal?! Met de komst van onze ras-entertainer schiet ik me helemaal suf aan foto’s. Ik blijf maar foto’s maken van dat kleine aapje. Ik post een hoop op IG en FB en maak fotoalbums maar er zijn natuurlijk ook foto’s die wel in mijn telefoon of op de camera staan maar waar verder weinig mee gebeurd. Daarom zal er een reeks artikelen komen van ‘vergeten foto’s’.  Die ik te mooi, grappig of bijzonder vind om niets mee te doen dus verdienen ze hier hun plekje.

 

Als je op de foto klikt zie je mijn reactie/uitleg op de foto!

 

Liefs, Anne

Heb jij ook vergeten foto’s? Misschien de moeite waard om ze weer eens door te spitten. Soms kun je ineens anders kijken naar iets waar je voorheen geen waarde aan hechtte.