Ergens in juni/juli begon het een beetje te kriebelen. In september zal Nore 1 jaar worden dus er moest een leuk verjaardagsfeestje op touw worden gezet. En hé..beter te vroeg als te laat beginnen met de voorbereidingen. Als eerste de datum. Omdat Nore op maandag 19-9 jarig is en ik het niet leuk vind om haar verjaardag al dat weekend daarvoor te vieren werd het de 24e. Dikke bummer dat er dan ook precies straatfeest is hier. Dus zijn we opzoek gegaan naar een andere locatie als thuis. Gelukkig hebben wij op het werk een mooie lunchroom +keuken die ik kon huren dus dat was geregeld. Win-win want op het werk hebben we heel veel koel en vriesruimte! De uitnodigingen heb ik zelf ontworpen naar een idee van Pinterest. Deze had ik al eerder van tevoren gemaakt er moesten alleen nog wat kleine aanpassingen worden gedaan een paar weken daarvoor zodat ik haar actuele gewicht en lengte wist. Na lang zoeken, wikken en (af)wegen en vooral heel veel prijs en kwaliteit te hebben vergeleken ben ik uiteindelijk bij fuif geslaagd. Ze hebben een erg leuke stijl van zichzelf en hier ben ik zelf lekker mee aan de slag gegaan. Ik wilde graag van Nore wat leuke foto’s op de kaart en ja, natuurlijk had ik hier ook al een idee voor in mijn hoofd. Ik wilde Nore met ballonnen om haar heen op de foto zien te krijgen en deze gebruiken voor de uitnodiging. Natuurlijk kun je dit laten doen maar ik vind het veel te leuk om het zelf te doen en we hebben een hartstikke goede camera dus besloten we op vakantie lekker los te gaan. Ik wilde graag dat Nore een zwart shirtje aan het met iets van ‘hieperdepiep’ of vlaggetjes erop. Deze heb ik zelf gemaakt. Ik bestelde een zwarte romper met korte mouwen ( een ramp…want of heeel duur of niet te koop/uitverkocht…) en kocht flexfolie zodat ik het zelf kon pimpen. Best gelukt toch? Vervolgens kocht ik een heerlijke foute tutu inclusief fout haarbandje en de styling was rond! Overigens hebben we bij het maken van de foto’s de onmisbare hulp gekregen van vrienden. Zij zorgden voor het entertainment van Nore!  De foto’s hoefde ik naderhand dus alleen nog maar ‘erin’ te zetten en klaar was Anne! Maar de partypreps gaan natuurlijk in volle gang door. De taart is besteld ( zo leuk! ) .Verder heb ik nog wat leuke kinderhapjes gevonden want we gaan op een kinderverjaardag natuurlijk geen ingewikkelde hapjes maken. De versiering heb ik her en der gekocht. Wat dingen bij de Hema en wat spul bij de Xenos en ook Aliexpress moest er aan geloven. Inmiddels is haar feestjurk binnen en druppelen er zo af en toe nog wat ideeën bij me binnen.

Het was al een feestje op zich al die voorbereidingen.. Jep .. ik vind dat helemaal leuk en kan er helemaal in doorschieten! Nog even wachten en mijn baby word een dreumes.. Kleine meisjes worden groot..

Liefs, Anne

Bovenstaande foto’s zijn een deel van Nore haar birthday-shoot.

Hoe vier jij de verjaardagen van je kind(eren)? Groot en uitgebreid of klein en intiem? En die van jezelf of je partner?