Voor de meeste vrouwen ( en ook voor sommige mannen ) is dit een bekende zin. Want wie heeft er niet in een vriendenboekje geschreven op de basisschool? Voor je verjaardag of Sinterklaas kreeg je een heus boekje met paarden of lekker prinsessenroze. Allereerst schreven je ouders natuurlijk een stukje en je broers/zussen en nadat de opa’s/oma’s/oom’s/tante’s/meesters/juffen in je boekje hadden geschreven ging die de klas door. Hoe de stand van zaken een 15 jaar geleden was dat weet ik niet meer ( wil ik niet weten) maar we vullen hem gewoon opnieuw in. deze tag is verzonnen en gemaakt door Jodi van  lief thuis !

Naam: Voluit Anne-Marije maar de meeste zeggen Anne.
Leeftijd: 26 jaar
Geboortedatum: 08-03-1990
Broertjes/ Zusjes: 2 broers; Pieter en Mark en een zusje Marieke. Buiten hun om heb ik ook nog 3 schoonzussen en een zwager; Marlies, Marlies ( nee geen typfout ) en Monique & Joey en 2 stoofzussen en zwager; Manon, Iris & Siemen.
Kleur ogen: Bruin
Kleur haar: Bruin met highlights.. maar dat kan ook ineens weer anders zijn!
Lengte: 1.70
Het liefste eet ik: Alle soorten pasta’s ( koud of warm ) en fruit.
Mijn lievelingskleur is: Mint.. en dan het liefst in combinatie met grijs.
Mijn lievelingsdier is: Ai.. Ik heb heel wat jaartjes paardgereden maar dit is zo lang geleden dat ik denk ik 7 kleuren sch… als ik bij een paard in de buurt komt. Ik vind honden ook wel leuk maar  hatsjoe! mega-allergisch.
Mijn favoriete popgroep/zanger/band: Ik luister het liefst gewoon radio of zet een spotify lijstje aan. Het lekkerste vind ik om acoustic covers te luisteren.. word mijn huis lekker schoon van en kan ik fijn meeblèren.
Mijn lievelingsliedje: Ehm.. ik heb niet echt een bepaald liedje denk ik. Wel vind ik de meeste nummers van Sia goed. Wat een krachtige stem heeft die vrouw ( ook live!).
Mijn lievelingsfilm: Oh meerdere…Intouchables is prachtig evenals You’re not you.. geef mij maar drama en je hoort me niet meer.
Mijn leukste vak: Maatschappijleer II. Fantastisch vak en daar had ik ( eindelijk ) het idee dat ik echt iets leerde.
Mijn favoriete tv-programma is: Ik kijk weinig tv maar zet wel eens ‘de Beste zangers’ op als achtergrondmuziekje. Ik vind programma’s als Graf zonder naam, gevaarlijke gevangenissen en Over mijn lijk wel interessant om te kijken.
Mijn lievelingsboek: Alweer, niet specifiek een. Maar ik vind de boeken van Saskia Noort erg fijn lezen.
Naar een onbewoond eiland neem ik mee: Dat mag dan wel een flink vliegtuig worden. Want naast man, kind en familie ook graag de inhoud van mijn kledingkast, een stuk kaas, lekker wijntje(s!) en mijn bed. O, en als we dan toch bezig zijn ook graag mijn laptop inclusief harde schijf, camera, telefoon en oplader en een reep Tony’s. Laat maar, ik blijf wel thuis!
Waar ik het meest van hou: Mijn gezin, vrienden en familie. En een goed stuk kaas met een lekker wijntje..
Mijn hobby’s zijn: Schrijven, fietsen of wandelen met Nore en koken/bakken.
De sport die ik doe is: Ik snap de vraag niet, haha.
Ik hou niet van: Spinnen…brrrr. En niet van hoogtes.
Mijn favoriete website: www.justanotherdaybyanne.wordpress.nl natuurlijk!
Later word ik: Hopelijk blijf ik gezond en gelukkig en onderhoud ik een goede band met mijn kind(eren).
Mijn grootste droom: Ooit een eigen bedrijfje lijkt me gaaf. Iets in de horeca wat niet voor de handliggend is…dus ik droom en denk nog even verder.  Verder lijkt het me gaaf om ooit een oude woonboerderij te hebben en deze van binnen geheel te moderniseren..prachtige grote houden tafel in het midden van de woonkeuken mét betonnen afgekarteld blad.. En in de tuin van kuifkippetje en een hangbuikzwijntje genaamd Spekkie. Tja.. keep on dreaming!
Mijn wens: Een gelukkig en liefdevol leven voor een ieder die dichtbij me staat.Het zou mooi zijn als we ooit ziektes als kanker kunnen terugvorderen naar een chronische ziekte waaraan je niet dood gaat, terreur voor onze kinderen een nietszeggend woord zal zijn en we elkaar respecteren ongeacht iemand’s huidskleur, geaardheid of uiterlijk.

Liefs, Anne