Nummer 26

A mother is she who can take the place of all others, but whose place no one else can take.

Wij gaan verhuizen!

revista-verhuisd-huisjes-krijtbord-voorkantVorig jaar in december sprak ik met een vriendin over hun huis wat ze te koop gingen zetten. Van het begin af heb ik het leuke huizen gevonden in een leuke wijk maar toen ze gebouwd werden hadden René  en ik nog geen samenwoonplannen. Wij kochten in 2012 een dijkhuis en na bijna een jaar verbouwen woonden we er vanaf  juni 2013.  We wisten van tevoren dat we niet 10 jaar in dit huis zouden wonen maar we hebben het picobello  opgeknapt.  Een nieuwe keuken, nieuw toilet, nieuwe vloeren zowel boven als beneden,  wat muren vervangen en opnieuw geïsoleerd en in het onderhuis het e.e.a  aan tegelwerk,  sloopwerk en de electriciteit  is eens opnieuw bekeken. Vorig jaar hebben  we de tuin beneden (dijkhuis ) aangepakt en we woonden er heerlijk. Toch begon het, vooral bij mij, te kriebelen.  Zeker nu het huis van die vrienden te koop zou gaan staan. René  stelde voor dat we er dan samen eens zouden moeten kijken. Zo gezegd zo gedaan en het was liefde op het 1e gezicht. Dit was een huis waar we de komende jaren heel graag zouden willen wonen. Na heel veel kijkers maar geen kopers in ons huis, een bijna koop van ons huis wat op de dag voor het tekenen toch niet doorging (ja, dat was inderdaad heel zuur)en het huis wat we wilden dat bijna verkocht was aan een ander kunnen we nu zeggen..Wij gaan verhuizen,  ons huis is verkocht!

1 december krijgen we de sleutel. Er hoeft niet veel te gebeuren alleen wat aanstucen en verf en behangwerk! Tussen kerst en oud nieuw is de bedoeling dat we gaan verhuizen, dus met de jaarwisseling zitten we erin!  Na een aantal maanden van stress ( want dat brengt het toch wel met zich mee als je huis te koop staat ) genieten we nu van het idee dat we over minder als 4 maanden de sleutel hebben! Inmiddels ben ik stiekem al aan het rondkijken voor inspiratie. Ik wil in de woonkamer misschien een betonlook creeëren op de muur en Nore d’r kamertje zal echt een meidenkamer gaan worden! Ook hebben we een nieuwe bank gekocht, fauteuil, dressoir en vloerkleed. Nu nog opzoek naar een lamp. Ik kan dus lekker verder fiepen op kleuren, behang en een nieuwe inrichting..heel vervelend allemaal! 😉

Liefs, Anne

 

 

« »

© 2019 Nummer 26. Thema door Anders Norén.