Nummer 26

A mother is she who can take the place of all others, but whose place no one else can take.

Gefeliciteerd, Marieke!

22 jaar geleden had ik jou in mijn armen. Vol bewondering keek ik naar je en was maar wat trots op mijn prachtige pasgeboren zusje. Onwetend en zorgeloos wat de toekomst zou brengen overlaadde ik je met kusjes en knuffels. Wauw.. ik had een zusje!

21 jaar later had jij mijn dochter in je armen. Nog een beetje onwennig want dat kleine pasgeboren mininichtje is best een beetje spannend. Je eerste kus aan haar en daarna mocht ze weer weg en zwaaide je naar haar. Wat was ik trots, wat deed je het goed!

Lieve Marieke, vandaag is je verjaardag. 22 jaar ben ik al meer dan trots op je. 22 jaar die niet zorgeloos waren maar die mij hebben laten inzien dat het leven niet vanzelfsprekend is. Misschien ben jij wel mijn grootste les die ik moest ( en soms ook nog moet) leren.

Lieve Marieke, van harte gefeliciteerd met je 22e verjaardag. Ik hou van je, kus je trotse zus!

« »

© 2019 Nummer 26. Thema door Anders Norén.