Nummer 26

A mother is she who can take the place of all others, but whose place no one else can take.

Got to know me…

images

Iedereen heeft zo zijn maniertjes en eigenaardigheden. Hier 25 dingen die mij omschrijven.. 

 1. Ik word ’s nachts minimaal 1x wakker. Zo irritant want dan moet ik naar het toilet ( koud!) Ik lig dus vaak nog 5 minuten te hopen dat het overgaat maar dat is nog nooit gelukt.. helaas!
 2. Sinds mijn zwangerschap kan ik haken en stiekem vind ik het helemaal leuk om met een dekentje voor Nore bezig te zijn of een sjaal. Burgerlijk… haha!
 3. Ik kijk nog steeds Utopia.. ( Ja, zeg maar niets.. ik weet het!)
 4. Ik vind het heerlijk om mijn tanden te flossen.
 5. Tijdens het schoonmaken heb ik graag akoestische covers aan via Spotify. Heerlijk meeblèren!
 6. Stiekem kick ik op alles wat te maken heeft met ME, gevangenis, hospice en uitvaartonderneming. Ik vind het mooie sectoren en het vak boeit me enorm.
 7. Het huis waar we nu wonen is een leuke ‘opstap’ maar het voelt niet echt als mijn thuis.  Ik woon er nu nog prima maar dat hoeft voor mij geen 5 jaar meer te duren.
 8. Ik. Haat. Nat. Haar! Omdat mijn haar dik is moet ik het wel droogfohnen anders heb ik de volgende ochtend nog steeds nat haar. ( en een soort ontplofte cavia maar dat terzijde)
 9. Mij zul je niet snel zien zonder eyeliner en mascara. Heerlijk dat die 2 minuutjes op een dag echt helemaal voor mij zijn!
 10. Ik vind het lastig als mensen zeggen dat ze mijn blogs mooi vinden of dat het ze ontroerd. Ik weet nooit zo goed wat ik dan terug moet zeggen.tumblr_nstb6jyWsp1t6yu79o1_500
 11. Ik mòet een hemdje aan. Ik vind het vreselijk als mijn rug bloot is. Als mijn moeder dit toch eens wist.. vroeger had ik het liefst een blote buik/rug en dat vond mijn moeder niet zo tof.. (lees: zo krijg je rugpijn/word je verkouden etc. )
 12. Ik ‘verstop’ sommige groentes in mijn smoothie omdat ik ze niet zo lekker vind. Bleekselderij en wortel zijn echt niet mijn favoriet maar omdat ze zo gezond zijn wil ik ze wel eten. In een smoothie proef je ze bijna niet door al het fruit.
 13. Mijn gezicht schoonmaken voor ik naar bed ga vind ik heerlijk. Zo’n frisse kop als ik in bed stap en dan diep onder de dekens.
 14. Maar… niet te diep. Ik vind het vreselijk als ik met mijn hoofd onder de dekens kom. Tot m’n nek en niet verder zeg maar, brr… ik krijg het al benauwd als ik eraan denk.
 15. Ik praat vaak eerder dan ik denk..
 16. Blote voeten vind ik echt walgelijk. In de zomer is tot daar aan toe maar in de winter hoef ik van niemand voeten te zien hoor!
 17. Boodschappen doen vind ik leuk. Niet als haast-klusje maar echt als ik er tijd voor heb, heerlijk!
 18. Ik strijk bijna alles. Vind het heerlijk om te doen, halfkijkend naar een tv programma. Ja, ik word er hartstikke rustig van!
 19. Ik verschoon ons bed iedere week, stofzuig het bed helemaal af en strijk mijn beddengoed.. structuurtje!
 20. Over ons bed gesproken. René wil dat zijn voeten niet ingestopt zijn bij de deken, ik wel! Ik vind tocht bij mijn voeten heel vervelend.
 21. Ik vind cola niet lekker. Ik krijg er ruwe tanden van.
 22. Ik vind watjes vreselijk. Vooral die je uit elkaar kan trekken…brrr kippenvel op mijn armen!
 23. Ik vind spinnen echt, maar dan ook echt verschrikkelijk. Check standaard witte muren want daar zie je ze goed op.  Uiteraard ben ik de held die een ander de spin laat vangen!
 24. Ik vind tapas-achtige hapjes gezellig. Zo’n schaal met diverse hapjes of allemaal kleine schaaltjes, ik word er blij van!
 25. Vreselijk vond ik het om overtijd te lopen met mijn zwangerschap. Mentaal is dat echt een dingetje zeg, ik werd me sacherijnig..

 

Wat zijn jou eigenaardigheden? Of wat omschrijft jou? Laat ze achter in een reactie als je wilt! Vind ik leuk!

« »

© 2019 Nummer 26. Thema door Anders Norén.