Nummer 26

A mother is she who can take the place of all others, but whose place no one else can take.

Nummer 26

Wat leuk dat je mijn site hebt gevonden. Misschien ben je via een van mijn social media kanalen hier terecht gekomen of via mijn ‘oude’ blog. Hoe dan ook, welkom.

Met gepaste trots ga ik door naar een .nl site en ik ben blij met het resultaat. Waarom ik gekozen heb voor een andere naam en wat ik precies met dit blog wil? Lees snel verder!

Toen ik begon op justanotherdaybyanne was het vooral bedoeld voor een kleiner en selecter clubje mensen. Op mijn facebook schreef ik wel eens mijn gedachten op en ik kreeg regelmatig complimenten over mijn schrijfstijl. Lief, maar ik wist niet zo goed wat ik hiermee moest. Toen ik zwanger was van Nore besloot ik om van het begin af aan een soort dagboek voor mezelf bij te houden maar dit nog niet direct online te gooien. Ik vond, en vind, zwanger zijn best wel heel prive en alles wat ik rondom mijn zwangerschap schreef heb ik bewaard voor Nore, voor als ze ouder is. Na de geboorte van Nore deelde ik wel meer via mijn blog maar besloot ik ook meer te delen als alleen posts over Nore. Zo lees je hier wat recepten maar ook heel persoonlijke stukken die over mijn rouwverwerking en verdriet gaan. Inmiddels merk ik dat de stukken die ik schrijf vaker gelezen worden en dat is stiekem best heel leuk. Ik krijg een hoop leuke reacties maar ik merkte ook dat ik niet zo goed wist welke kant ik hiermee uit wilde gaan. Ik post niet altijd iedere week iets zoals veel bloggers wel doen. Wat ik schrijf moet vooral goed, leuk of herkenbaar zijn en ik wil niet schrijven om het schrijven.  Toen ik besloot naar een eigen domein te verhuizen was dat best spannend maar anderzijds voel ik nog steeds geen druk om wekelijks iets te plaatsten. Soms gebeurd dat wel en staan er zo 3, 4 weken lang 2 blogs per week online maar soms is mijn inspiratie even op of is het druk op het werk/thuis.

Voel je in ieder geval welkom hier om lekker rond te lezen en laat gerust iets achter, vind ik leuk!

Liefs, Anne

« »

© 2020 Nummer 26. Thema door Anders Norén.