Nummer 26

A mother is she who can take the place of all others, but whose place no one else can take.

Sinterkerst-swap 2017

Een aantal weken terug zag ik een oproepje van Mathiske op Instagram voorbij komen met de vraag wie er weer zin had in een swap! Voor mij was dit alweer een tijdje geleden dus besloot ik mee te doen. Niets leuker als kado’tjes uitpakken toch? Dus belande ook mijn naam in de grote lootjesmachine en kreeg ik middels die lootjesmachine ook een naam retour. Leuk, het inkopen en inpakken kan beginnen!

 

Mijn pakket kwam overigens net voor het weekend binnen. Heerlijk een hele doos kado’s voor mij ūüôā Toen de doos open was zag ik direct een hele berg kado’s, wow wat veel! Bovenop lag een kaartje. Heel lief, een persoonlijk geschreven kaartje. Ik hou ervan! Wat mij nieuwsgierig maakte was de tekst: ‘Ook zit er nog wat voor na de bevalling in’ . Dat moet √≤f carpaccio √≤f wijn zijn. Ik gok niet het 1e, word ook een beetje smerig als dat moet wachten tot juni, en stiekem hoop ik het 2e.. ūüėČ

 

Als eerste maakte ik een pakketje open voor Baby2.0. Een heel lief en schattig shirtje. Floortje schreef al dat er een kado’tje bij zat waar 2017 op stond wat 2018 had moeten zijn, maar h√© je ogen moeten wel opperbest zijn wil je dit kunnen lezen en dan zit je dus gewoon te dicht op mijn¬† baby.. haha! Daarna maakte ik een pakje open met thee. Heerlijk! Ik krijg koffie nu minder goed weg dus thee is momenteel favoriet! Die komt wel op!. Het volgende pakje zijn sterretjes. Superleuk, want Nore heeft dit helemaal ontdekt. Volgens haar zijn het ‘prikkaarsjes’. Iedere avond steken we dus een sterretje aan en oke.. stiekem vind ik ze zelf ook gewoon erg leuk!

            

Nog een pakje.. en even tussendoor.. hoe leuk ingepakt met al die schattige strikjes! Hier zat blauwe en roze suiker in. Leuk! Misschien gebruik ik 1 kleur wel voor na de geboorte. Ik weet nog niet of er beschuit met muisjes komen of iets anders dus deze komen zeker van pas. Het volgende pakje is botercreme. Oh, ik hou van bakken en neem hiervoor veel te weinig tijd, en mocht ik dan eens tijd hebben dan heb ik weer niet de juiste ingredi√ęnten in huis.. Dit kadopakket bevalt me dus wel.. Ik heb nog nooit gewerkt met botercr√®me dus dat word uitproberen! De doos is trouwen nog lang niet leeg, top! Pakje nummer 6 bevat een heel lief cupcakeset . Die gaan we zeker gebruiken. Nore vind het erg leuk om te helpen in de keuken dus dat word cakejes bakken! En ja hoor, het volgende pakje bevat gewoon mix voor cupcakes. Top Floortje, dit bedoel ik dus met zo’n dag dat ik wil bakken maar niets in huis heb… dat gaat me dus nu niet gebeuren! Alle ingredi√ęnten zijn in huis voor een gezellige bakdag met Nore.

         

En dan… tadadadaaaa… Ik pak een zwaar pakketje en stiekem gaat mijn hart wat sneller kloppen… zal het? Ik open het pakje en… jawel! WIJN! Oke, waarschijnlijk klink ik nu als een AA’er maar wat mis ik een wijntje. Rood in de winter en wit in de zomer.. Hoppa, een wit wijntje in the pocket! Geloof me Floortje.. je had me niet blijer kunnen maken. Beetje sneu dat de fles nog dicht moet blijven maar dit formaat fles is wel een stuk beter als de fles die ik na Nore haar geboorte open maakte. Ik bedoel, 9 maanden onthouding van alcohol en dan een 0.75 fles ‘soldaat’ maken is niet handig kan ik je vertellen..

 

Het laatste kado is echt superleuk! Allemaal kerstvormpjes om mee te bakken. Heel erg leuk. Beetje jeugdsentiment naar vroeger. Thuis hadden wij een mandje met vormpjes om koekjes te bakken en een tijdje terug dacht ik, oh ik moet ergens vormpjes gaan halen want dat is toch leuker koekjes bakken. Ik heb de komende dagen wat vrije tijd dus ik denk dat ik heerlijk met Nore ga bakken, superleuk!

 

Lieve Floortje, even persoonlijk naar jou. Wat een toffe swap heb je gemaakt voor ons! We kunnen lekker aan de slag! Ik vond je kaartje erg lief en persoonlijk, daar hou ik van. Je gaat vast hele mooie kerstdagen in, voor het eerst als moeder van een prachtig mannetje, Daan! Ik wens je hele fijne dagen met je gezin!

Floortje blogt op Geluk in een rompertje   <Рde moeite waard om even een kijkje op te nemen!

Liefs Anne

 

« »

© 2020 Nummer 26. Thema door Anders Norén.