Heel actief was ik hier niet meer. Zo heel af en toe verscheen er nog een post maar heel bewust heb ik wat meer afstand genomen van mijn blog. Waarom? Het zijn meerdere redenen denk ik. Allereerst schrijf ik nog zat.. mijn concepten staan vol met berichten. Vergelijk het met een soort dagboek.. ik hou het allemaal bij. Sommige dingen vind ik te prive om te delen maar wil ik wel graag van me af schrijven, sommige berichten zijn alleen voor in Nore haar album en bij sommige dingen twijfel ik te hard of ik ze wel of niet post dus besluit ik eigenlijk altijd deze niet te posten. Schrijven is een uitlaatklep voor me en het is prima dat die uitlaapklep gelezen word door anderen, tenslotte kies ik daar zelf voor. Maar soms overvalt het me dat bepaalde berichten heel veel gelezen worden dat het me een beetje benauwd. Daarnaast vind ik het best lastig als die statistieken door de lucht vliegen maar dat de reacties eigenlijk weg blijven. Ik bedoel niet dat iedereen hoeft te reageren maar ergens is het best gek te weten dat de buurvrouw, postbode of verre kennis dit misschien wel leest en meevoelt, maar niet reageert.

Uiteindelijk is dat het risico, dat mensen heel veel van je weten terwijl jij niet weet dat die mensen dat van jou weten, snap je het nog? En dus heb ik besloten te stoppen. Voor nu in ieder geval.. wellicht vind ik ooit weer een beetje het lef terug, maar daarnaast vind ik het ook heerlijk om wel door te schrijven maar dan voor mijzelf.

Waarschijnlijk spam ik mijn Instagram voller met langere berichten, dingen die me bezig houden maar is het hoofdstuk bloggen even afgelopen. En dat voelt prima.

Dank jullie wel voor het mee lezen, voelen en beleven.. wellicht tot ziens hier ergens op het wereldwijde web.

 

Liefs, Anne